Tilaus- ja toimitusehdot


Nukukuu (Y-tunnus: 2955061-2) on suomalainen verkkokauppa. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden mahdollisiin hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteiden tilaaminen tapahtuu internetin välityksellä osoitteessa www.nukukuu.com. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Verkkokaupassa voidaan maksaa Paytrailin tarjoamien verkkopankki-, maksukortti- ja luottokorttimaksujen kautta:

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot:

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: https://mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

 Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:

https://www.op.fi/tac?did=Hemak0000002717&cs=7f653641d3fb31069e9e2eb71e9f141460575b214e26ed07a802a3c54e87b77a

         https://www.nordea.fi/Images/146-173247/siirto-ehdot-fi.pdf


Valittuasi maksutavan verkkokaupan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu suoritetuksi. Maksu suoritetaan Paytrail Oyj:n hallinnoimalle tilille, josta se siirtyy Nukukuulle.

Toimitustavat -ja kulut

Tuotteet toimitetaan postipakettina. Toimitus maksaa 5,90 € Suomessa. 

Muihin EU-maihin toimitustapoina on käytössä mm. UPS, DHL ja GSL.

Toimitusaika

Tilauksesi postitetaan pääsääntöisesti 7-10 arkipäivän sisällä maksusuorituksen vastaanottamisesta. 

Mahdollisista poikkeuksista toimitusajoissa ilmoitetaan erikseen.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteemme on suurella sydämellä valmistettu ja toivommekin, että olette niihin tyytyväisiä. Jos kuitenkin haluat tehdä tuotepalautuksen, tuotteen tulee olla käyttämätön ja avaamaton. Tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen etämyynnin 14 vrk:n palautusoikeus. Ilmoitathan tuotepalautuksesta 14 vrk:n sisällä tuotteen vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen info@nukukuu.com niin saat palautusosoitteen ja tuotepalautuslomakkeen. Palauttaja vastaa itse palautuksen postimaksuista.

Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen Postista ilman vaadittuja lisätietoja ei ole palautus. Lunastamattomista lähetyksistä veloitamme palautustyöstä aiheutuneet kulut asiakkaalta.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, ilmoitathan virheestä välittömästi osoitteeseen info@nukukuu.com niin korjaamme tilanteen

Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on siitä tehtävä välittömästi reklamaatio logistiikkakumppanille.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.